Uitgebreid zoeken

Opplakservice

Wij plakken op diverse materialen en beschermen de foto's ook met diverse materialen. Een veel voorkomende handeling is het plakken achter acryl. Dit is één van de moeilijkste methodes van plakken die we goed beheersen. Acryl wordt in de volksmond ook wel perspex of plexiglas genoemd. Naast de heldere versie hebben we ook anti reflex acryl en mat acryl. 

Het opplakken kan op verschillende materialen, denk aan: aluminium, dibond, polystyreen, kapamount, bruin mdf, wit of zwart gatorfoam, kapamount, forex, geanodiseerd aluminium en natuurlijk ook op karton.

Een aantal nieuwe producten waar we foto's op plakken zijn: zwart mdf, wit of zwart gatorfoam. Ook hebben we nieuw in ons assortiment foto's achter anti reflex acryl. En door samen te werken met collega bedrijven kunnen we ook foto's voorzien van epoxy.

het beschermen van foto's kan met verschillende folies waarvan satijn, glans en mat de meest voorkomende folies zijn, maar write on write off folie, sand folie, anti scratch folie komen ook al regelmatig voor.